Lid worden met roei-ervaring
_________________________________

Als je al hebt geroeid bij een roeivereniging dan bestaat de mogelijkheid om direct lid te worden van onze vereniging, zonder de basiscursus te hoeven volgen.

Allereerst maak je kennis met de vereniging en één van onze instructeurs. Samen bepalen jullie hoe ervaren je bent. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we je een paar opfrislessen geven in C-boot of in een skiff. Wanneer je geen instructie nodig hebt, kun je direct lid worden en bij ons gaan roeien. Eén van de mentoren zal je dan verder wegwijs maken in de vereniging.

Heb je er zin in om met onze vereniging kennis te maken, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier kennismaking. Wij sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van je aanmelding en nemen vervolgens contact met je op.

Wat zijn de mogelijkheden binnen de vereniging?

Je kunt recreatief roeien, je roeivaardigheden verder ontwikkelen, bijvoorbeeld in de skiff, je toeleggen op het roeien van toertochten of marathontochten of deelnemen aan regionale wedstrijden. Daarnaast kun je je inzetten voor de vereniging door een helpende hand uit te steken bij diverse activiteiten of plaats te nemen in één van de commissies.

Wat zijn de kosten?

Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 75,-. Daarnaast betaal je afhankelijk van het moment waarop je lid wordt een aantal maanden contributie en de jaarlijkse KNRB bijdrage. Zie voor meer informatie over de kosten de pagina Lidmaatschap.

Hoe kan ik mij na de kennismaking direct aanmelden als lid?

Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, meld je dan door het Aanmeldformulier lidmaatschap ervaren in te vullen.

 
 

 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen