Verenigingswerk
_________________________________

helpende-handen-grijs

Heb je interesse in één of meer van deze klussen, stuur dan een e-mailbericht naar sirassimmoc.[antispam].@hetgaljoen.com of schiet één van de bestuursleden aan als je op het Botenhuys bent. Weet je niet precies wie de bestuursleden zijn, kijk dan in het smoelenboek.

Botenhuys: geschilderd houtwerk schoonmaken

De monumentenwacht adviseerde terecht het geschilderde houtwerk beter schoon te houden. Samen met anderen ga je aan de slag. Wie wil hieraan meewerken?

Botenhuys: algehele schoonmaak september 2022

In het voorjaar is het Botenhuys door een viertal Galjoeners schoongemaakt. Met emmers, dweil, ragebol en stofzuiger togen zij aan het werk. Dit is een klus om in september te herhalen. 

Organiseren vaardigheidsproef

Wie helpt er mee om de vaardigheidsproef te organiseren. Het is een kleinschalig evenement voor eigen leden die goed kunnen roeien in een C1 of skiff. Zie ook https://www.hetgaljoen.com/vaardigheidsproef

Fotoboek op de website beheren in 2022

Het fotoboek op de website breidt zich uit. Vind je het leuk om foto's uit te kiezen voor het fotoboek en de foto's te rangschikken tot een overzichtelijk geheel, meld je dan aan voor deze klus.

Nieuwsberichten op de website plaatsen in 2022

Wie helpt mee om gedurende het najaar van 2022 de nieuwsberichten op de website te plaatsen. Je mag het ook langer doen, maar een half jaar is ook prima. Met de middelen die e-Captain ons biedt, is het eenvoudig om nieuwsberichten op de website te plaatsen. De berichten krijg je aangeleverd, je redigeert de berichten en kijkt of je er foto's bij kunt plaatsen. Deze klus kun je thuis doen.

Een aantal nieuwsbrieven samenstellen in 2022

Wie helpt mee om gedurende het najaar van 2022 ongeveer 4 nieuwsbrieven uit te brengen? Je mag het ook langer doen, maar een half jaar is ook prima. Het gaat om het samenstellen van een nieuwsbrief uit een aantal nieuwsberichten die al op de website staan en andere korte teksten. Met de middelen die e-Captain ons biedt, is het eenvoudig om een nieuwsbrief vorm te geven. Het kost niet veel tijd en je kunt het thuis doen. Natuurlijk krijg je begeleiding bij het werken met e-Captain.

De activiteitenlijst beheren in 2022

Wie helpt mee om gedurende het najaar van 2022 de activiteitenlijst op orde te houden. Je mag het ook langer doen, maar een half jaar is ook prima. Het gaat hierbij om het toevoegen van de activiteiten en soms ook om het inrichten van een formulier voor het inschrijven. Deze klus kun je thuis doen.

Instructie geven in 2022/2023

Instructie geven is niet alleen leuk, het is ook erg leerzaam! Als je al ervaring hebt als instructeur is dat mooi meegenomen, Het Galjoen kan jouw hulp goed gebruiken. Heb je nog nooit instructie gegeven, dan ga je samen met een ervaren instructeur aan de slag en zul je merken hoe leuk het is om anderen de beginselen van het roeien bij te brengen. 

We zoeken instructeurs voor de beginners, voor C1-instructie en voor skiff-instructie.

 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen