Verenigingswerk
_________________________________

helpende-handen-grijs

Je kunt op drie manieren aan de slag:

1. Neem contact op met de commissaris van Het Galjoen (e-mail: sirassimmoc.[antispam].@hetgaljoen.com) of schiet één van de bestuursleden of commissieleden aan als je op het Botenhuys bent om te bespreken wat je zou kunnen doen en waar je belangstelling naar uit gaat. Weet je niet precies wie de bestuurs- en commissieleden zijn, kijk dan in het smoelenboek.

2. Maak je belangstelling kenbaar om te assisteren bij één van de klussen uit onderstaande klussenlijst.

3. Meld je aan voor één van de commissies. Voor informatie over de commissies zie de pagina Over ons en het smoelenboek.

Klus

Mail naar:

Coördineren/assisteren boten schoonmaken en in de was zetten
De diverse groepen en ploegen worden verzocht na het roeien de boot schoon te maken en in de was te zetten tot alle boten een keer gedaan zijn. Hier is enige begeleiding bij nodig. Wie wil deze halfjaarlijkse actie coördineren? Wie wil hierbij ongeveer 2 uren assisteren?

Botenhuys: geschilderd houtwerk schoonmaken
De monumentenwacht adviseerde terecht het geschilderde houtwerk beter schoon te houden. Samen met anderen ga je aan de slag. Wie wil hieraan meewerken?

Organiseren onderlinge 500 meter wedstrijden
Jaarlijks vinden er, als het even kan, onderlinge wedstrijden plaats over 500 meter waarbij diverse spontaan samengestelde ploegen met elkaar de strijd aangaan, gevolgd door een gezellige borrel. Wie wil helpen om deze wedstrijd te organiseren?

Organiseren vaardigheidsproef
Wie helpt er mee om de vaardigheidsproef te organiseren. Het is een kleinschalig evenement voor eigen leden die goed kunnen roeien in een C1 of skiff. Zie ook https://www.hetgaljoen.com/vaardigheidsproef

Instructie geven in 2022/2023
Instructie geven is niet alleen leuk, het is ook erg leerzaam! Als je al ervaring hebt als instructeur is dat mooi meegenomen, Het Galjoen kan jouw hulp goed gebruiken. Heb je nog nooit instructie gegeven, dan ga je samen met een ervaren instructeur aan de slag en zul je merken hoe leuk het is om anderen de beginselen van het roeien bij te brengen. 

We zoeken instructeurs voor de beginners, voor C1-instructie en voor skiff-instructie.

Fotoboek op de website beheren
Het fotoboek op de website breidt zich uit. Vind je het leuk om foto's uit te kiezen voor het fotoboek en de foto's te rangschikken tot een overzichtelijk geheel, meld je dan aan voor deze klus.

Nieuwsberichten op de website plaatsen
Wie helpt mee om de nieuwsberichten op de website te plaatsen. Deze klus kun je ook gedurende een korte periode doen. Met de middelen die e-Captain ons biedt, is het eenvoudig om nieuwsberichten op de website te plaatsen. De berichten krijg je aangeleverd, je redigeert de berichten en kijkt of je er foto's bij kunt plaatsen. Deze klus kun je thuis doen.

Een aantal nieuwsbrieven samenstellen
Wie helpt mee om nieuwsbrieven uit te brengen? Deze klus kun je ook gedurende een korte periode doen. Het gaat om het samenstellen van een nieuwsbrief uit een aantal nieuwsberichten die al op de website staan en andere korte teksten. Met de middelen die e-Captain ons biedt, is het eenvoudig om een nieuwsbrief vorm te geven. Het kost niet veel tijd en je kunt het thuis doen. Natuurlijk krijg je begeleiding bij het werken met e-Captain.

 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen