Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

De 48e Vogalonga in Venetië

Geplaatst op 22-05-2024  -  Categorie: Toertocht  -  Auteur: Esther

Misschien is het een aantal van jullie opgevallen dat de Hofman en de Jeanette dit weekend niet beschikbaar waren. Inmiddels liggen ze weer gekeurd en gewassen op hun vertrouwde plek.

Zondag voeren beide boten nog op de Canal Grande van Venetië tijdens de 48e Vogalonga. Een tocht van 32 km rond en door Venetië met 2000 deelnemende roeiboten. C4´s, drakenboten, kajaks, gondels en zelfs sups gaan van start na het kanonschot, waarna smalle grachten en open water elkaar afwisselen. Twee teams van het Galjoen namen deel aan dit fantastische evenement: Nery, Tina, Margot, Marina en Chantal in de Jeanette en Alexandra, Angela, Renee, Tjarda, Nicole, Marita, Elly en Esther wisselden af in de Hofman. Het was goed roeiweer en een ongekend bijzondere roeiervaring! Wat een belevenis! Er is al een lange historie van deelname van Galjoeners aan de Vogalonga, daarvan getuigen de posters op het plafond van het botenhuis. Bekijk ze maar eens als je de volgende keer het botenhuis binnenkomt!

vogalonga


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen