Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Certificaat boordroeien voor drie studenten

Geplaatst op 30-06-2024  -  Categorie: Studenten  -  Auteur: Winston en Birthe

studenten boordroeien training 2024

Sinds eind mei is er een enthousiaste groep van 4 studenten gestart met een instructieperiode van zes weken waarin zij zich bekwamen in het boordroeien en sturen. Deze periode, die zaterdag 29 juni eindigde, diende als 'pilot' om te ondervinden of deze aanpak de werving van nieuwe student-leden bevordert. Op de foto zit Jorn op boeg als invaller voor Figo, die wegens ziekte afwezig was. Voor hem zitten Christian, Joris en Marnix (slag) en Liesbeth aan het roer.

Op de laatste trainingsdag werd onder het toeziend oog van Anja en Luit Jan een proeve van bekwaamheid afgelegd. Hoewel er nog veel te leren valt en de stuurcommando's nog enigszins fantasierijk waren, hebben Joris, Marnix en Christian aangetoond veilig met de Adriana het water op te kunnen en zodoende konden zij het speciaal voor studenten geïntroduceerde certificaat in ontvangst nemen. De ploeg blijft trainen en hoopt Figo binnenkort weer in hun midden op te kunnen nemen.

Certificaat studenten boordroeien 2024

Van links naar rechts: Joris, Marnix en Christian


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen