Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

De Vecht schoon, doe mee op 29 juli

Geplaatst op 14-07-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Birthe van der Horst

Op zaterdag 29 juli vindt er een schoonmaakactie plaats op en om de Vecht, zie onderstaand bericht en wil je meer weten of je opgeven om mee te doen, kijk dan op www.recyclevalley.nl

Beste Roeivereniging "Het Galjoen", 

Vrijwilligers gezocht! Op 29 juli organiseren wij een cleanup actie aan de Vecht tussen Muiden en Utrecht in opdracht van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

We hebben de rivier opgedeeld in 16 trajecten van ongeveer 3 km per traject. De trajecten hebben duidelijke start- en eindpunten waarvan de eindpunten vaak horecagelegenheden zijn waar de vrijwilligers een drankje kunnen krijgen voor hun harde werk en inzet. Zowel op als naast het water maken wij de Vecht schoon van zwerfafval. Als organisatie zorgen wij dat om 11:00 de juiste materialen op het startpunt voor u klaarliggen. 

We zouden het erg leuk vinden als een deel van een (jeugd) team meedoet aan deze actie. Voor elke volle vuilniszak sponsoren wij 5 euro in de clubkas! Ik hoor graag van u.  

Met vriendelijke groet,
Sigrid van de Water
Projectmanager Canal Cleanups

de-vecht-schoon


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen