Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Galjoen dames snelste op de Eemhead!

Geplaatst op 01-10-2023  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Birthe van der Horst

eemhead-2023-collage

Op de Eemhead verraste de dames C-dubbelvier door als snelste damesploeg te finishen. Alexandra, Nicole, Renee, Lianne en stuurvrouw Angela versloegen de dames van Hemus en Het Anker met gemak en lieten ook nog twee mixed C-vieren achter zich. In deze open klasse voor C-vieren wordt met een ondoorgrondelijke formule een winnaar uitgerekend, waarbij factoren als leeftijd en geslacht een rol spelen. Dit leverde voor Het Galjoen geen medailles op maar met de snelle tijd en de meegebrachte chocotaart kon er toch echt een overwinning worden gevierd. 

Niels startte 's ochtends al vroeg in de skiff in het eerst blok. De fietsboot zorgde voor hobbelig water wat het oproeien lastig maakte. Ook tijdens de race was het water onrustig. Niels roeide een constante race, maar kon tot zijn spijt de tijd van vorig jaar niet verbeteren, hoewel hij er in de buurt kwam.

In de zon en met coaches en aanhang op de kant werd het een hele vrolijke dag. Het op- en afladen van de boten is bepaald geen fijne klus, daar moeten we nog wat op verzinnen, want meedoen aan een dergelijk regionaal evenement is niet alleen erg leuk, maar werkt ook stimulerend om goed te trainen op onze Vecht.

Uitslagen

Foto's in het fotoboek


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen