Inschrijving verenigingstocht geopend!

Geplaatst op 22-07-2023  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Elly Roos

Schrijf je nu in voor het Rondje Utrecht: DE verenigingstocht voor ALLE leden

De verenigingstocht van 16 september is verplaatst naar zondag 8 oktober 2023. We gaan dit jaar een rondje Utrecht doen. Sinds het najaar van 2022 is de Utrechtse singel weer rond. De grachten zijn weer verbonden en te bevaren.

Op zondag 8 oktober starten we de toertocht om 9.30 uur vanaf het Botenhuys om 15 km naar Utrecht te roeien. Halverwege stoppen we voor een heerlijke kop koffie met taartje in Oud Zuilen. Hierna is het nog maar een kleine etappe tot de Weerdsluis, waarna we op de singel zullen belanden. Dit zal ons een schitterende blik op de Utrechtse binnenstad geven. Aan het einde van ons rondje Utrecht stoppen we bij het Muzieklokaal  voor een gemeenschappelijke lunch en roeien vervolgens weer terug naar het Botenhuys. 

Aan deze tocht van circa 30 km kun je op vele manieren deelnemen. Voor wie dit leuk lijkt, maar te ver roeien, is er ook de mogelijkheid om de tocht in estafette te roeien. In dat geval wissel je roeien af met fietsen. Helemaal niet roeien, maar lopen of fietsen kan ook en zelfs alleen komen lunchen is mogelijk. Schrijf je in voor één van de volgende opties:

  • de hele tocht roeien
  • deels roeien, deels fietsen, in estafette
  • niet roeien, maar de tocht fietsen of lopen
  • alleen aanwezig bij de lunch

Wil je er op een andere manier bij zijn? Meld het aan de Toer/Wedstrijdcommissie. Er zijn in totaal 24 plaatsen in de boot, dus twijfel geen moment en schrijf je nu in voor dit unieke Rondje Utrecht. 

De eigen bijdrage voor deze tocht is € 10,-. Inschrijven

Lange Halen,
De Toer/Wedstrijdcommissie


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen