Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Jaarlijkse botenschoonmaak van start!

Geplaatst op 13-05-2023  -  Categorie: Materiaal  -  Auteur: Wendie de Pater

Elk jaar in de lente/zomer maken we de boten schoon en zetten ze in de was. Het zou fijn zijn als elke roeiploeg en de roeiers en roeisters die regelmatig skiffen een boot voor hun rekening nemen en dat alle boten voor 1 juli blinken, schoon en in de was!

De coördinatie zal vanaf nu elk jaar bij een andere ploeg liggen. Wij, de donderdagavondploeg, hebben de eer gekregen om dat dit jaar op ons te nemen. Naast het logboek ligt een lijst met alle boten. Daar kan de ploeg een door hen schoongemaakte boot op afvinken.

De boot schoonmaken is in maximaal een half uur gepiept: wassen met een speciaal sopje (met handschoenen aan!), afspuiten, drogen, in de was zetten en goed uitwrijven. En uiteraard moet het met droog weer gebeuren. Op de werkbank staat het speciale sop en de botenwas. Jan Hendrik heeft er een handleiding neergelegd waarop alles goed uitgelegd staat. Handig om te lezen dus!

Namens de donderdagploeg,
Wendie


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen