Trainingsdag nuttig en gezellig

Geplaatst op 29-10-2023  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Birthe van der Horst

Trainingsdag oktober 2033De Chocoschuitjes 1, de Chocoschuitjes 2, Natuurlijk Verfijnd en de IDAmes onderwierpen zich aan een trainingsdag op het Botenhuys, nuttig voor het verbeteren van de roeitechniek en voor de onderlinge contacten. Na ontvangst met koffie en thee gingen de ploegen het water op. Na de eerste ronde werden de video-opnames van Jan-Willem bekeken. Scherpe beelden, veel gaat goed en veel is voor verbetering vatbaar. Het valt niet mee om met kritische blik naar jezelf en je ploeggenoten te kijken, maar zoals bekend houdt het streven naar de perfecte haal nooit op.

Na de tweede ronde op het water konden roeisters, roeiers en coaches genieten van een goed verzorgde lunch met daarbij een zeer informatief praatje van Lianne over voeding . Nu weten we hoe we ons ook op dat gebied het beste kunnen voorbereiden op wedstrijden zoals de Lingebokaal.  Niels kwam ons nog even een hart onder de riem steken en ging daarna het water op voor zijn training. 

De Chocoschuitjes 1, Natuurlijk Verfijnd en Niels hebben zich ingeschreven voor de Lingebokaal op zaterdag 11 november. Wil je een mooie fietstocht maken op de dijk langs de Linge en tegelijk je mede-Galjoeners aanmoedigen, kijk dan bij deze link voor alle informatie over de Lingebokaal.

Veel dank aan de organisatoren van de trainingsdag Jan-Willem, Margreet, Iris en Margot.

 


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen