Uitnodiging voor de Grande Finale!

Geplaatst op 07-10-2022  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Linda de Graaf

Waarde Galjoeners,

Save the best for last, dit geldt zeker voor het laatste evenement dat door de lustrumcommissie wordt georganiseerd. Als trotse Galjoeners vieren we ons 75- jarig bestaan en dat willen we niet aan ons voorbij laten gaan. Dit slotfeest van het lustrumjaar is de Grande Finale.

Wij heten alle leden welkom op zaterdag 19 november aanstaande. Ook je partner (ook al is die geen lid), is van harte welkom!

Het feest zal plaatsvinden op kasteel Nyenrode met haar majestueuze sfeer. Er is gelegenheid om op de foto te gaan met je team, het bestuur of commissie. In de Blauwe Kamer is een professionele fotograaf aanwezig, die jullie feestelijk vastlegt. Om dit feest wat meer cachet te geven is de dresscode die avond Party Chic.

Meld je aan voor dit feest en geniet van een groots diner in de Ridderzaal en de Vestibule van het kasteel. Na het diner sluiten we af met een fantastische swingende 9-koppige feestband.

De eigen bijdrage is € 35,- per persoon inclusief drankjes. Kom je met je partner, dan betaal je € 70,-. 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur: ontvangst in de vestibule met drankje, waar je ook de reünisten kunt ontmoeten.
17.45 uur: in de Wapenzaal ‘lezing met vrolijke noot’
18.30 uur: start diner in Ridderzaal
20.45 uur: start feest met een groovy feestband (9 personen!)
23.30 uur: einde feest

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastisch spektakel, maar het feest kan alleen maar slagen als iedereen zich massaal aanmeldt. Dus aarzel niet en schrijf je nu in via de actviteitenlijst op de website of in Cappie! Galjoenleden schrijven zich elk afzonderlijk in! Meld je snel aan want het aantal dinerplaatsen is beperkt! Heb je nog vragen, mail dan de lustrumcommissie.

Met feestelijke lange halen,

De Lustrumcommissie


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen