Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Geslaagde verenigingstocht 'Rondje Utrecht'

Geplaatst op 10-10-2023  -  Categorie: Toertocht  -  Auteur: Marita

verenigingstocht

Het idee om eens een 'Rondje Utrecht' te roeien had al eerder bij de TWC op tafel gelegen, maar nu was het dan zover. Met een gemengd gezelschap van dertig Galjoeners vertrokken we rond 9.30 uur in vijf boten vanaf het vlot. Frank leidde het schuiven van Galjoeners en boten in rap tempo in goede banen. Binnen een uur arriveerden we al bij Belle, waar we in een prieeltje in de buitenlucht van koffie en muffins genoten. Tevens was dit de eerste plek waar sommigen hun fiets konden ruilen voor een rolbankje, want enkele leden deden de tocht in estafettevorm.

Met een uitgebreide route- en geschiedbeschrijving van Elly konden we na deze stop ons rondje Utrecht vervolgen. Alhoewel, dat rondje startte pas echt na onze passage door de prachtige Weerdsluis. Maar liefst 24 geschiedkundige bezienswaardigheden passeerden we tijdens onze roeitocht.Rond 14.00 uur was het hoog tijd voor een heerlijke lunch in het Muzieklokaal aan de Oude Bemuurde Weerd. Voldaan keerden we in omgekeerde volgorde terug naar onze thuisbasis. Het weer was perfect, de stemming optimaal. Een geslaagde tocht!

Foto's Rondje Utrecht in het fotoboek


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen