Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Reünie vrienden van Het Galjoen

Geplaatst op 24-06-2024  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Tijmen en Winston
Reünie vrienden Het Galjoen 2024
Zaterdag 15 juni heeft tussen de buien door een geslaagde reünie plaatsgevonden met oud Galjoen (bestuurs)leden en de Varsity ploeg van 2024. 13 Alumni van Universiteit Nyenrode kwamen oude herinneringen ophalen en weer zoals vanouds sfeer en plezier maken op Het Botenhuys.

De connectie tussen deze oud-leden en Het Galjoen is nog altijd sterk, bij binnenkomst ontstond er meteen een glimlach op hun gezichten. Onder het genot van een Nijenrode Biertje zijn er diverse verhalen uit de vroegere jaren en het huidige tijdperk van de vereniging uitgewisseld. Daarnaast zijn er ook archiefstukken opgedoken en meegebracht t.b.v het roeimuseum en het archief van de vereniging.

Naast een sportieve krachtmeting is er ook weer door middel van een veiling een financiële bijdrage opgehaald voor het studenten-roeien. Al met al was de dag zeer geslaagd en wordt ernaar uit gekeken om dit volgend jaar weer te herhalen. 

 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen