Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Willemien Valewink neemt afscheid

Geplaatst op 19-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mirjam Smits

Per 1 januari 2024 neemt Willemien afscheid. Willemien is op 1 jananuari 1993 lid geworden van het Galjoen, maar de roeisport beoefent ze al vanaf haar veertiende! Ze startte bij Wetterwille in Leeuwarden, waarbij ze bij het skiffexamen omsloeg, maar wel slaagde! Toen Willemien zitting had in de gemeenteraad van Breukelen heeft ze ervoor gezorgd dat er gelden beschikbaar kwamen vanuit een Monumentenfonds voor de restauratie van ons botenhuis. Ze memoreert ook nog even aan het feit dat Nelie Smit-Kroes ten onrechte dacht dat Nyenrode de eigenaar was van het botenhuis.

Willemien wordt in april 85 jaar, ze heeft meer dan 70 jaar geroeid! Jammer dat het in- en uitstappen niet meer zo makkelijk gaat. Gelukkig heeft ze nog veel meer hobby's: tuinieren, wandelen en fietsen. En....achter haar huis in de Vecht ligt nog, als aandenken aan het Galjoen, een stuk van ons oude vlot. Willemien bedankt voor het vele roeiplezier!


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen