Word Wakker Tocht 2023

Geplaatst op 19-03-2023  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Esther

Word Wakker Tocht 2023

Terwijl het de avond voor de tocht met bakken uit de hemel viel, was het droog toen we ons verzamelden op het vlot. Een gemeleerd gezelschap van de vereniging stapte moeiteloos gemengd in de al klaarliggende boten. Wat een verwennerij van de activiteitencommissie!

Zes boten gingen vol goede zin op weg naar Vreeland. Zelfs de ongestuurde Alienora van Borsselen ging te water. Spiegelglad water en een aangename temperatuur maakten het een mooie tocht. Voor sommigen was het een heuse verkenningstocht, omdat ze nog niet eerder Nieuwersluis voorbij waren geroeid. Eerder dan verwacht  waren we de zeven bruggen gepasseerd en bereikten we Vreeland. Met touwen en pikhaak legden we de boten één voor één veilig aan wal.

Bij Hendrik wachtte ons een warm welkom, koffie en een heerlijke welverdiende pannenkoek. Op de terugweg brak zelfs de zon zo af en toe door. Ideaal voor een pauzetje om ook te genieten van de heerlijke versnaperingen, die we van de commissie voor onderweg hadden meegekregen.

Na een leuk roeiavontuur kwamen alle boten één voor één aan op het vlot en door de vele handen lagen alle boten in een mum van tijd weer op hun plek. Dank activiteitencommissie voor de organisatie van deze leuke galjoenactiviteit!!

Foto-impressie


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen