Lid worden
____________________________________

 

Lid worden studenten Nijenrode

Wil je na de kennismaking lid worden van Het Galjoen, meld je dan aan via het Aanmeldformulier voor studenten Nijenrode. Wij sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van je aanmelding.

Als je al hebt geroeid bij een roeivereniging en er is gebleken dat je geen instructie nodig hebt, meld je dan ook aan via het Aanmeldformulier voor studenten Nijenrode. 

Ben je geen student van Nijenrode of ben je al afgestudeerd? Kijk dan op de pagina’s: Lid worden zonder roei-ervaring en Lid worden met roei-ervaring.

Lidworden zonder roei-ervaring

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij het Galjoen! Heb je nog geen roei-ervaring? Dan leren onze eigen instructeurs je een basiscursus alle kneepjes van het roeien en ga jij zo snel mogelijk veilig het water op! Klik hier voor meer informatie.

Weet je nog niet zeker of roeien bij je past? Kom dan naar een van onze kennismakingsdagen. Als je na de kennismaking besluit om deel te nemen aan de basiscursus en lid te worden, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier basiscursus + lidmaatschap. De eerste twee lessen van de basiscursus zijn gratis. Mocht je na die twee lessen tot de conclusie komen dat roeien toch niet de sport is die bij jou past, dan kost je dat dus niets.

Lid worden ervaren roeiers

Als je al hebt geroeid bij een roeivereniging dan bestaat de mogelijkheid om direct lid te worden van onze vereniging, zonder de basiscursus te hoeven volgen.

Je kunt recreatief roeien, je roeivaardigheden verder ontwikkelen, bijvoorbeeld in de skiff, je toeleggen op het roeien van toertochten of marathontochten of deelnemen aan regionale wedstrijden. Daarnaast kun je je inzetten voor de vereniging door een helpende hand uit te steken bij diverse activiteiten of plaats te nemen in één van de commissies.

Meer lezen over lid worden bij het galjoen als ervaren roeier? Klik dan hier.

Gelijk aanmelden? Klik dan hier om het aanmeldformulier lidmaatschap voor ervaren roeiers in te vullen.

 
 

 

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen