Het Galjoen

 

Als u roei-ervaring heeft (indien u geroeid heeft bij een studentenroeivereniging of bij een burgervereniging)  en geïnteresseerd bent in onze vereniging kunt u langskomen in het Botenhuys. Een goed moment daarvoor is de zaterdagochtend. Dan is een instuif voor leden vanaf 9.30 uur: samen roeien zonder vaste ploeg.

 

Indien u over voldoende roeivaardigheid beschikt om het water op te kunnen gaan en u besluit  om lid te worden, dan bestaat de mogelijkheid om voor te roeien, zodat bepaald kan worden of u naast roeien in het C-materiaal ook gebruik kunt maken van de gladde boten.

 

Als u een keer deel wilt nemen aan de instuif op zaterdagochtend (voor mensen met roei-ervaring) of eerst meer informatie wilt over lidmaatschap, dan kunt u mailen met onze secretaris: secretaris@hetgaljoen.com

 

Als u geen roei-ervaring heeft, kunt u meedoen aan een (betaalde) introductiecursus. Na die cursus beslist u of u lid wilt worden van Het Galjoen om meer roei-ervaring op te doen. De introductiecursus start jaarlijks rond half maart.

 

 

 

 

 

 

Opzeggingen: gericht aan de secretaris per brief of per mail. Het lidmaatschap kan alleen per kalenderjaar beëindigd worden. Dit dient vóór 30 november van het opvolgende kalenderjaar te geschieden. U ontvangt binnen een week een schriftelijke bevestiging van de opzegging.

 

 

 

Wil je lid worden of wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in: 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.