Aanpassing coronamaatregelen

Geplaatst op 10-05-2021  -  Categorie: Bestuur
Beste enthousiaste roeiers,

Gelukkig kunnen we inmiddels roeien in meermansboten dankzij het nieuwe coronaprotocol. Sindsdien zijn er al 15 roeibubbels samengesteld en wordt er dus weer volop geroeid. Hier zijn we allemaal blij mee, maar vanwege de toenemende drukte hebben we een aanpassing gemaakt op ons coronaprotocol.
 
In het Botenhuys én op het vlot draagt iedereen altijd een mondkapje. 
We hebben hiertoe besloten om een eenduidig protocol te hebben, zodat iedereen zich veilig voelt. Meerdere mensen hebben aangegeven dat zij zich minder veilig voelen door de toenemende drukte in het Botenhuys en op het vlot en het was voor veel mensen onduidelijk wanneer je een mondkapje moest dragen. Ook zien wij dat het lastig is om altijd 1,5m afstand te houden. 

Nog steeds geldt: in de roeiboot kunnen de roeiers het mondkapje afdoen. De stuur houdt het mondkapje op tijdens het sturen.

Als je met je meermansboot aankomt bij het vlot en je ziet dat er al 4 mensen op het vlot staan, wacht dan even op het water tot de rust is weergekeerd. Geef elkaar de ruimte, dat is goed voor de gezondheid en het humeur :-) Wij vertrouwen erop dat we met deze maatregel samen zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen. Bedankt voor jullie medewerking,

Lange Halen!
Hans de Ridder

 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen