Coronamaatregelen vanaf 15 november

Geplaatst op 13-11-2021  -  Categorie: Bestuur

Beste Galjoeners,

De explosieve stijgende lijn in het aantal corona-besmettingen en de aankondiging van nieuwe regels door de overheid brengen met zich mee dat ook wij als vereniging aanpassingen moeten doen. We willen graag blijven roeien met z'n allen en dat mag en kan ook alleen als we ons allemaal aan de regels houden. 

Ons Botenhuys wordt als een binnenlocatie gezien en dat betekent dat de grootste wijziging wordt, dat we gaan werken met een Coronatoegangsbewijs (CTB). Alle leden dienen een coronatoegangsbewijs bij zich te hebben bij het betreden van het Botenhuys en bij evenementen georganiseerd door Het Galjoen.

Allereerst de basisregels: handen wassen bij binnenkomst, geen handen geven, in de elleboog niezen, bij klachten niet naar het Botenhuys komen en testen, vermijd drukte, houd afstand waar kan en beperk het aantal contacten.

 

Vanaf maandag 15 november geldt het volgende:

  • Iedereen die ons gebouw betreedt moet in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. 
  • Koffiedrinken  is niet toegestaan, niet in Paul's portaal en ook niet op het vlot. Ga direct naar huis. Dit doen we om het aantal contacten te beperken.
  • Bij drukte op het vlot hebben vertrekkende boten voorrang op aanleggende boten om de doorstroming op het vlot en in de botenloods te bevorderen. Graag afstellen op het water.
  • Maak je handles schoon met een schoonmaakmiddel en papier.
  • Het logboek wordt verplaatst naar het plastic tafeltje achter in de botenloods, vlakbij de deuren naar het vlot.
  • De ergometerzolder is voor maximaal 2 personen tegelijk toegankelijk. Na gebruik de ergometers schoonmaken.


Handhaving
Wij vragen aan iedereen zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de regels te houden. Daarnaast zullen wij bij drukke momenten controleren bij de deur. Verder vragen we alle ploeg-coördinatoren, coaches en instructeurs verantwoordelijkheid te nemen voor hun groepen en ploegen. Komende dagen zullen we de roeiploegen benaderen om te overleggen over hoe we de handhaving samen kunnen regelen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de secretaris: siraterces.[antispam].@hetgaljoen.com.


Lange Halen,
Het 76e bestuur


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen