Coronamaatregelen vanaf 28 november

Geplaatst op 28-11-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur:

Beste Galjoeners,

Het mondkapje is terug van weggeweest.


Zoals bekend is voor het betreden van ons Botenhuys het Coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Deze regel is ingevoerd omdat het Botenhuys als binnenlocatie wordt gezien en omdat we door de CTB te checken geen andere beperkende maatregelen hoeven te nemen. Zorg er dus voor dat je het CTB bij je hebt als je op het Botenhuys komt. Daarnaast geven de richtlijnen van de overheid en het NOC*NSF aan dat het vanaf 28 november verplicht is een mondkapje te dragen in binnenlocaties waar de CTB wordt gecheckt totdat je hebt plaatsgenomen of aan het sporten bent. Na 17.00 uur mag er niet meer gesport worden. 

Hieronder staat het overzicht van de regels die vanaf 28 november gelden.

Allereerst de basisregels: handen wassen bij binnenkomst, geen handen geven, in de elleboog niezen, bij klachten niet naar het Botenhuys komen en testen, vermijd drukte, houd afstand waar kan en beperk het aantal contacten.

Vanaf zondag 28 november geldt het volgende: 

  • In het Botenhuys én op het vlot draagt iedereen altijd een mondkapje.
  • Iedereen die ons gebouw betreedt, moet een geldig coronatoegangsbewijs bij zich hebben.
  • Koffiedrinken is niet toegestaan, niet in Paul's portaal en ook niet op het vlot. Ga direct naar huis. Dit doen we om het aantal contacten te beperken.
  • Bij drukte op het vlot hebben vertrekkende boten voorrang op aanleggende boten om de doorstroming op het vlot en in de botenloods te bevorderen. Graag afstellen op het water.
  • Maak je handles schoon met een schoonmaakmiddel en papier.
  • Het logboek ligt op het plastic tafeltje in de botenloods, vlak bij de deuren naar het vlot.
  • Na 17.00u mag er niet meer gesport worden.  De ergometerzolder is tot uiterlijk 17:00 uur en voor maximaal 2 personen tegelijk toegankelijk. Na gebruik de ergometers schoonmaken.

Handhaving
Wij vragen wederom aan iedereen zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de regels te houden. Alle ploeg-coördinatoren, coaches en instructeurs checken de CTB bij hun eigen groepen en ploegen en op drukke momenten zijn er leden van het bestuur aanwezig om te checken. Help elkaar om het checken zo soepel mogelijk te laten verlopen en attendeer elkaar op het dragen van een mondkapje. Het is vervelend dat we dat moeten doen, maar er staat tegenover dat we voorlopig zonder verdere beperkingen kunnen blijven roeien.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de secretaris: siraterces.[antispam].@hetgaljoen.com
Lange Halen,
Het 76e bestuur


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen