Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

De Midzomer Vechtrace, de IDAmes waren er weer bij

Geplaatst op 23-06-2023  -  Categorie: Activiteit  -  Auteur: Birthe van der Horst

Midzomer Vechtrace 2023

De boot overroeien van Het Galjoen naar Weesp was al een warme klus voor Iep, Saskia, Tina, Jan-Willem en stuurvrouw Birthe, op de wedstrijddag zelf was het nog warmer.

Gelukkig was dit jaar de start al om 11:00 uur en met weinig wind en slechts enkele motorbootjes werden er door sommige ploegen baanrecords gevaren. De Galjoen dames Iep, Saskia, Mia, Margot en stuurvrouw Annemiek gingen voortvarend van start en wisten één ploeg voorbij te varen en één opstormende ploeg achter zich te houden. Na afloop was er een hele gezellige koffie bij Weesp en wat een geluk, bij de jaarlijkse loting won Het Galjoen zowaar het zwemvest! Die ging mee naar huis, een mooie aanwinst voor onze club.

De Chocoschuitjes namen het terugroeien van de Ida voor hun rekening en roeiden zondagochtend de 23 km naar huis om de boot veilig en wel weer op de eigen stelling af te leveren.

Meer foto's in ons fotoboek

Nog meer foto's en uitslagen


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen