Nieuwe website

Geplaatst op 29-06-2021  -  Categorie: Bestuur

Beste leden,

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het inrichten van deze nieuwe website en we presenteren jullie met trots het resultaat. 

De website heeft een heel nieuw uiterlijk gekregen en biedt meer mogelijkheden dan onze oude website. Zo kunnen nieuwe leden zich gemakkelijk via de website aanmelden en dat scheelt veel werk voor de ledenadministratie. En jullie kunnen je nu via de website opgeven voor activiteiten die vermeld staan in de lijst met activiteiten en ook meteen zien wie zich al heeft ingeschreven. Voor de activiteit ¨Roeien met diner¨ kun je je nog niet inschrijven via de site. Er is voor gekozen om die inschrijving nog via e-mail te laten verlopen, omdat de nieuwe site nog net niet op tijd klaar was. 

Er is een gedeelte ingericht ¨Voor leden¨ en je moet inloggen om dat deel te kunnen zien. Gebruik hiervoor de inloggegevens van e-Captain. Als je bent ingelogd, zie je extra menu-items die alleen voor leden beschikbaar zijn. Je kunt er bijvoorbeeld je eigen gegevens inzien en aanpassen. Via het ledengedeelte van de website kun je ook een boot reserveren, net als in Cappie. Het is handig dat je op de website de volledige naam kunt zien bij een reservering door met de cursor de reservering aan te wijzen. 

Klik maar eens een beetje rond, we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Mocht je een voorstel willen doen voor een aanpassing in de tekst of anderszins, stuur dan een mail naar sirassimmoc.[antispam].@hetgaljoen.com met vermelding van de pagina en je voorstel.

Lange halen,

het 76e bestuur NRV Het Galjoen


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen