Nieuwsberichten
Wil je een nieuwsbericht plaatsen, stuur dan een e-mail met de tekst en bij voorkeur met beeldmateriaal naar eitcader.[antispam].@hetgaljoen.com.

_____________________________________________________

Novembervieren, Het Galjoen was erbij!

Geplaatst op 06-11-2022  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Birthe van der Horst

De IDAmes Margot, Catelijne, Birthe, Iep en stuurvrouw Annemiek verzamelden 's ochtends om 9:00 uur in Amsterdam bij Willem III. Rugnummers op de shirts vastgespeld, riemen bij het water en wachten in de botenloods bij de geleende boot tot het tijd was en het een beetje droog werd.

Droog werd het niet, toch maar het water op en dan maakt die regen gek genoeg niet veel meer uit. Lang wachten achter de startlijn, manoeuvreren en vooral kleumen in een kluwe van wel 120 vieren. Prima gestart en in volle vaart op de Rozenoordbrug af. Aanmoedigingen van Luit Jan en Mia, onze supporters op de fiets. De bocht onder de Rozenoordbrug heel strak gestuurd door Annemiek. Direct voor en na de Utrechtsebrug ruimte moeten geven aan twee oplopende ploegen.

Novembervieren 2022_1Foto: Mia Dijkhuis

Ritme vasthouden en vol op de benen over het hobbelige water bij de Omval, daarna wind pal achter en flitsend onder de Berlagebrug door naar de finish bij De Hoop. Terug bij Willem III smaakte de koffie met appeltaart uitstekend! Fijn geroeid en de 4 km binnen 18 minuten afgelegd, eindtijd 17:55.3. Derde van de vier ploegen in het veld DMF 4* (Dames Masters F dubbelvier). Op naar ons volgende avontuur!

Uitslagen


 
 

Contact

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen