Rondje Loosdrechtse plassen groot succes!

Geplaatst op 17-07-2021  -  Categorie: Toertocht  -  Auteur: Ralph Kortenhorst

Loosdrecht rondje zaterdag 10 juli 2021

toertocht-10-07-2021

Laten we beginnen met de dames van de organisatie, Margot, Yvonne en Linda een heel groot compliment te maken voor hun organisatie. Alles klopte. Alle gestuurde C boten waren gevuld met enthousiastelingen en versnaperingen. Iedereen was op tijd aanwezig. De ontvangst en het diner op het landgoed van Willem en Ingrid aan de Loosdrechtse plas was fenomenaal en de terugtocht verliep zonder problemen. Zelfs invallers die op de fiets naar Loosdrecht waren gekomen, konden onze pleisterplaats vinden.

Een moeilijk grijpbare factor was het weer, want er zou onweer kunnen komen. Dat werd ons gelukkig bespaard. Kan me voorstellen dat dat een zucht van verlichting teweeg bracht bij de organiserende commissies en het bestuur van het Galjoen. Het was ook weer een prima gelegenheid om mensen te spreken die je anders niet, of niet vaak ziet.

Nog even over het Pareltje aan de plas. Velen van ons kennen inmiddels het uitermate gezellige plekje bij Willem en Ingrid. Afgelopen winter zelfs via het schaatsen, toen de plas prachtig mooi dicht lag. De haven is zo groot, dat alle boten er prima binnen kunnen aanleggen. Misschien is het een idee om er een dependance van te maken met een heuse bar. Vinden Ingrid en Willem vast heel leuk.

Toer-, activiteiten- en lustrumcommissie, succes met jullie komende uitjes, we kijken ernaar uit!!

Ralph


 
 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen